Hodnocení: Restaurace hotelu Avanti má krásný moderní světlý interiér. Příjemné prostředí nevtíravě doplňuje klasická reprodukovaná hudba. K dispozici je parkoviště i free WiFi. Obsluha byla při mé návštěvě přirozená, milá a pozorná, vytknout by se daly jen drobnosti jako neodebrání přebytečných příborů a lehce neprofesionální vracení peněz při účtování, kdy mi byla nasypána hrst drobných bez odpočítání. Nabídka rozlévaného vína neoslní. Vybral jsem červené svatovavřinecké z moravských vinic, jehož chuť byla poněkud nevýrazná, ale zvěřinu doplnila vcelku dobře. Jídlo bylo výborné. Na úvod jsem zvolil krémovou francouzskou cibulačku s osmaženou houskou a sýrem, která byla malým zázrakem a hodně překvapila svou krémově mazlivou chutí. Jelení guláš s cibulkou a karlovarským knedlíkem coby hlavní chod nastavenou laťku už sice nepřekonal, ale maso bylo krásně měkké a knedlíky výborné. Na závěr jsem vyzkoušel domácí jablečný závin s ořechy a espresso Segafredo. Káva servírovaná se vším všudy byla výborná, u závinu mi neseděly ořechy, které překryly vše ostatní. Možná, kdyby jich nebylo tolik, byl by dojem lepší, ale takhle byl pro mne zákusek zklamáním. Celkově hodnotím restauraci kladně.
Datum návštěvy: 4.7.2014

Menu
Polévka: Krémová francouzská cibulačka s houskou a sýrem
Hl.chod: Jelení guláš s cibulkou a karlovarským knedlíkem
Zákusek: Domácí jablečný závin s ořechy a šlehačkou
Nápoje: Víno Svatovavřinecké
Nápoje: Nealko minerální voda Bonaqua jmně perlivá
Nápoje: Káva espresso Segafredo
Žádné komentáře:
Okomentovat