LET´S STEAKING

Kontaktní údaje: Let´Steaking, Dominikánksá 3, Brno, mailto: rezervace@steaking.cz, web: www.steaking.cz

Hodnocení: Let´s Steaking restaurant svou polohou přímo v centru města a v rámci obchodního a kulturního centra Velký Špalíček je předurčeno pro vysokou návštěvnost jak ve všední, tak i sváteční dny. Nicméně při mé návštěvě v neděli v poledne je tu spíše poloprázdno, než poloplno. Restaurant zabírá čtyři podlaží přístupná jak zvenku z ulice, tak z vnitřního ochozu obchodního centra. Každé patro se pak vyznačuje odlišným charakterem, byť základní platforma je všude stejná. Zjednodušeně by se dalo říct, že se můžete usadit v baru, pivnici, restauraci nebo vinném sklípku. V rámci hesla „vše pod jednou střechou“ si tak host může vybrat podle své okamžité nápady patřičný prostor. Obsluha je vstřícná, usměvavá a profesionální. Jakýkoli zádrhel či speciální přání řeší rychle a bezprostředně, dokonce se zdá, že není nic, co by nedokázali splnit. V tomto ohledu jim připisuji jedno velké plus. Sváteční nedělní oběd zahajujeme talířem zapečených nachos s cheddarem a guacamole omáčkou pro všechny, kdo jsme se zde sešli. Inteligentně vyplní čekání na první chody. Já mám pikantní fazolovou polévku s rajčaty, slaninou, česnekem a zakysanou smetanou. Krásně ozdobená, hutná a plná v chuti. Pikantnost je delikátní, a přesně podle mého gusta. Ve skleničce k ní mám červené španělské víno Bodegas Coviñas Aula de Autor Syrah, které je ovocné, velmi příjemné a na patře zůstávají ozvy nebývale dlouho. Následuje steak z hovězí svíčkové z domácího chovu, k tomu grilovaná zelenina a pepřová omáčka s brandy. Kuchyně trefila propečení přesně dle objednávky na medium: maso je uvnitř krásně růžové, měkké, šťavnaté, radost pohledět i ochutnat. V kombinaci s výborně připravenou grilovanou zeleninou a skvostnou pepřovou omáčkou funguje dokonale. Nezbývá než se cele ponořit do víru vůní a chutí, tónů a nádechů, užít si vynikající zážitek z jídla. Dezert na závěr má podobu malinového cheesecaku, a přestože maliny nepatří mezi moje oblíbené ovoce, v této formě je akceptuji a k dortíku nemám jedinou výhradu. Dokonce i šlehačka drží tvar a neroztéká se po talíři, takže spokojenost. Výborná káva, servírovaná na dřevěném tácku, už jenom korunuje toto povedené představení. Návštěvu Let´s Steaking mohu každému jen doporučit

Datum návštěvy: 16.4.2023

Menu
Předkrm: Zapečené nachos s cheddarem, guacamole omáčka
Polévka: Pikantní fazolová s rajčaty, slanina, česnek, zakysaná smetana, kukuřičné nachos
Hl.chod: Steak z hovězí svíčkové, grilovaná zelenina, pepřová omáčka s brandy
Zákusek: Malinový cheesecake
Nápoje: Víno rozlévané Coviñas Aula de Autor Syrah
Nápoje: Kohoutková voda
Nápoje: Káva espresso se smetanou





Žádné komentáře:

Okomentovat