SPORT HOTEL HROTOVICE

Kontaktní údaje: Sport Hotel, nám.8.května 219, Hrotovice, mailto: hotel-hrotovice@vstav.cz, web: www.hotel-hrotovice.cz

Hodnocení: Sport Hotel v Hrotovicích na Třebíčsku nabízí nejrůznější služby. Jednou z nich je i gastronomie. Pro tento účel jsou zde hned dvě obrovské restaurace: modrá a červená. Jak už jejich názvy napovídají, každá z nich je laděna do jiné barvy. Toto laděni zajišťují jak potahy lavic a židlí, tak pěkné koberce nebo například stínítka lamp a lustrů. Mohutné využití dřeva pak zvyšuje pocit útulného komfortu. Všude je dostatek prostoru, takže se zde host nebude pravděpodobně cítit stísněně ani při plném obsazení stolů. V pátečním popoledni je však restaurace víceméně prázdná. Obsluha je všímavá, milá a profesionální. Protože jsem přijel autem, objednávám si k pití nealkoholické pivo Birell. Jako startér pak přichází krémová polévka s liškami. Je krásně hladivá a sametová, chuťově ne úplně tradiční, ale rozhodně zajímavá. Hlavním chodem jsou vepřové medailonky s karotkou, smetanovou omáčkou a bramborovými plackami. K tomu je navíc listový salátek a polníček. Na talíři to vypadá moc pěkně a ani s chutí to není o nic horší. Maso je krásně připravené, placky jsou povedené, ale ternem je smetanová omáčka s karotkou. Na tu se prostě nedá hned tak zapomenout. Celkově je pokrm krásně vyvážený a nic mu nechybí. Na závěr dávám skořicové lívance s borůvkami a jogurtem. K tomu cappuccino Buondi. Snoubení sladkých lívanců s kyselostí jogurtu je prostě dokonalé. Kupodivu to není těžké ani hutné, jenom to tak lehce pohladí jazýček. Káva je také velmi dobrá. Jak tedy zhodnotit restauraci Sport Hotelu Hrotovice? Za mě výborný zážitek. Úžasné prostory svítící novotou, příjemný personál a skvělé jídlo, co si přát víc…

Datum návštěvy: 14.8.2015

Menu
Polévka: Krémová s liškami
Hl.chod: Vepřové medailonky s karotkou, smetanovou omáčkou a bramborovými plackami
Zákusek: Skořicové lívance s borůvkami a jogurtem
Nápoje: Nealkoholické pivo Birell světlé
Nápoje: Káva cappuccino Buondi





Žádné komentáře:

Okomentovat