Hodnocení: NET restaurant se nachází na dohled samotného centra Uherského Hradiště. Interiér se snaží navodit vzdušnou středomořskou atmosféru, bohužel se mu to daří jen napůl. Nábytek, propriety i celkový design na mě působí poněkud laciným dojmem a tuctovost si tu podává ruku s absencí jakýchkoli nápadů. Přitom by stačilo opravdu málo a byla by to úplně jiná písnička. A podobné je to i personálem. Fungují v módu laciných pohostinských služeb bez jakékoli přidané hodnoty, která by vám zpříjemnila pobyt. Nepřidají ani jediný úsměv a bohužel rezervy mají i v základních dovednostech. Úvod mého večerního posezení se odívá do žlutavé barvy Savignonu ze zámeckého vinařství ve Valticích, který doplňuje neperlivá minerální voda od koncernu Bonaqua. Víno je svěží a pro běžné pití zcela dostačující. Hned po víně přichází na stůl předkrm ve formě krevetového koktejlu. Zcela upřímně musím přiznat, že jsem velkou slávu neočekával a proto jsem příjemně překvapen vcelku chutným a pěkně vyváženým produktem. O něco horší už je to s následujícím lososem, pečeným s cherry rajčaty, bazalkou a doplněným vařenými bramborami. Jednoduše řečeno tady není nic, co by člověka zaujalo a co by si chtěl zapamatovat. Vzhled, provedení i chuťový projev jsou bohužel tak obyčejné a všední, že na ně člověk zapomene v tu samou chvíli, kdy jídlo zmizí z talíře. Posledním chodem jsou horké maliny s vanilkovou zmrzlinou a ani v tomto případě se zázrak nekoná. Neurazí, ale ani nenadchnou. Espresso s mlékem je na tom stejně. NET restaurant je podnik, na který si asi nebudete stěžovat, ale který vám také zcela jistě tepovou frekvenci nerozhodí. Existuje a funguje, nic více, nic méně.
Datum návštěvy: 16.6.2018

Menu
Předkrm: Krevetový koktejl s citronem
Hl.chod: Losos pečený s cherry rajčaty a bazalkou, vařené brambory
Zákusek: Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou
Nápoje: Víno Château Valtice Savignon 2017
Nápoje: Minerální voda Bonaqua neperlivá
Nápoje: Káva espresso lungo Vít Café s mlékem
Žádné komentáře:
Okomentovat